Lélekjóga és vegán főzőshow Steiner Kristóffal - 
JELENTKEZÉSI LAP

Jelentkezés kizárólag online leadott regisztrációval és a részvételi díj befizetésével lehetséges. 

Részvételi díj, amely tartalmazza programon való részvételt és az ételkóstolót:

Koránkelő kedvezménnyel (július 31. éjfélig vagy a csoport beteltéig) 5900.- Ft/fő
Normál ár (augusztus 1. -szeptember 30. éjfélig vagy a csoport beteltéig) 6900.- Ft/fő
Későnkelő ár:
(október 1-től és a helyszínen) 7900.- Ft/fő

Létszám: maximum 60 fő, a maximális létszám elérésekor a jelentkezést lezárjuk.

 A befizetett díjt részvételi lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni.
Amennyiben a workshop valamilyen oknál fogva a Béke Ligete Jógastúdió által kerül lemondásra, úgy igény esetén a befizetett összeg visszajár, vagy felhasználható más workshopra, jóga bérletre.

(Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a workshopon fotókat is készítünk, amelyet a Béke Ligete Jógastúdió oldalain felhasználunk. Hozzájárulunk továbbá ahhoz, hogy Te magad is készíts nálunk fotókat, illetve az általunk fotózott és facebookra feltöltött képeket megoszd, azonban a céglogóink eltávolításához, a fotók megvágásához, bármilyen átalakításához, saját logóval történő ellátásához, valamint üzletszerű felhasználásához nem járulunk hozzá.)

Mi fog történni, ha jelentkezel?

 1. Küldünk egy automata e-mailt, amelyben meg kell erősítened, hogy te jelentkeztél a tanfolyamra. (Fontos! Ha nem találod ezt a levelünket, feltétlenül írj nekünk, mert csak a megerősített jelentkezéseket regisztráljuk.)
 2. Megerősítés után regisztráljuk a jelentkezésed és a tanfolyam árát (a jelentkezésed időpontja szerint), erről küldünk Neked is egy e-mailt.
 3. Küldjük a díjbekérő számlát a tanfolyamról, amelyet kérünk, hogy 5 munkanapon belül fizess ki! (Amennyiben nem érkezik meg a részvételi díjad, a jelentkezésed  figyelmeztetés nélkül töröljük és meghirdetjük a helyed.)
 4. A részvételi díjad fizetheted utalással vagy készpénzben is az órarendi órák előtt vagy után.
 5. A beérkezett részvételi díjról elküldjük a számlát és várunk a tanfolyamra.
 6. NAGYON FONTOS!
  A megrendelési űrlap kitöltésével és a jelentkezés gomb lenyomásával a jelentkezőt fizetési kötelezettség terheli.  A weboldalon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a távollévők közötti kereskedelmi szabályok megfelelően irányadóak.  
  A megrendelő fizetési kötelezettségének köteles határidőre eleget tenni a proforma számlán szereplő feltételeknek megfelelően. Ennek elmulasztása esetén minden esetben egyszeri, megrendelések esetén alkalmankénti 5.000 Ft meghiúsulási kötbért számolunk fel, melyet a jelentkező a megrendelés gomb lenyomásával tudomásul vesz, ennek megfelelően a meghiúsulás esetén köteles megfizetni.
 7. Befizetett részvételi díjat szervezési okból nem áll módunkban visszafizetni lemondás esetén sem. 
 8.  A végszámlát a részvételi díj beérkezését követően elektronikus úton küldjük ki a számlázási adatoknál megadott címre.
Általános szerződési feltételek és adatkezelési szabályzat

Ha kérdésed van, kérlek írj az info@jogazalaegerszeg.hu címre, és amint tudunk, de legkésőbb 1 munknapon belül válaszolunk a kérdésedre.

Vezetéknev:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Számlázási cím:*
Hány darab jegyet kérsz?:* 1
2
3
4

Adatkezelési szabályzat:* Megértettem és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót és az ÁSZF-t (lsd alább)

Hírlevél feliratkozás: Elfogadom, hogy számomra a jövőben hírlevelet küldjetek.