JELENTKEZÉSI LAP

SPIRÁLSTABILIZÁCIÓ TANFOLYAM/WORKSHOP/MAGÁNÓRA

***************************************************************
FIGYELEM! 

A jelenlegi kormányrendelet értelmében a stúdióban csak védettségi igazolvánnyal lehet részt venni a tanfolyamokon.
A csoportokat a jelentkezés sorrendjében töltjük fel. Mivel egyszerre sok jelentkezést kapunk, a jelentkezés csak akkor minősül elfogadottnak, ha küldjük a díjbekérő számlát.

***************************************************************

A foglálkozásokon a gyakorlók saját felelősségükre vannak jelen, a gyakorlatokat ennek szellemében végzik!
A már kialakult betegség kezelése, gyógyítása orvosi felügyeletet kíván.  Ugyanazok a gyakorlatok, melyek az izmok és az idegrendszer egészséges működését segítik, nem feltétlenül javasoltak már kialakult betegség esetén, az egy teljesen más kezelést igényel.  Így már meglévő panaszok esetén a gyakorlatok elvégzése előtt kérjük, hogy konzultáljon orvosával, gyógytornászával. Amennyiben úgy itéljük meg, a hozzánk forduló érdeklődőket, illetve nálunk gyakorlókat is szakemberhez irányítjuk. 

Az alaptanfolyamon az alábbiak figyelembevételével vehetsz részt:

 • Az alaptanfolyamon saját felelősségemre és saját testi-lelki egészségi állapotom ismeretében veszek részt. A spirálstabilizáció biztonságos gyakorlása érdekében bármilyen egészségügyi probléma, illetve várandósság esetén az óra kezdete előtt erről tájékoztatom az oktatót.
 • Tudomásul veszem, hogy bármilyen - fizikai vagy mentális - betegség megállapítása, a terápiás terv elkészítése, a beteg egészségi állapotának figyelemmel kísérése minden esetben arra megfelelő szakképesítéssel rendelkező orvos feladata. Orvosi képesítéssel nem rendelkező személy diagnózist nem állíthat fel, az orvos által felállított diagnózissal kapcsolatos terápiát nem módosíthatja és a beteget nem kezelheti előzetes orvosi vizsgálat nélkül. A spirálstabilizáció nem helyettesíti a konvencionális gyógyítási tevékenységet.
 • Tudomásom van arról, hogy krónikus derékfájás, gerincprobléma, mozgásszervi problémák esetén javasolt előzetesen orvos vagy gyógytornász véleményének kikérése az esetleges sérülések elkerülése érdekében.
 • Tudomásul veszem, hogy az alaptanfolyam elvégzését követően a tanultakat önállóan alkalmazhatom, de nem oktathatom.

A jelentkezéssel a fentieket elfogadod.

 

A jelentkezés kizárólag online leadott regisztrációval és a részvételi díj befizetésével lehetséges.  A befizetett részvételi díjat lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni.  Amennyiben a tanfolyam vagy workshop valamilyen oknál fogva a Béke Ligete Jógastúdió által kerül lemondásra, úgy igény esetén a befizetett összeg visszajár, vagy felhasználható más workshopra, jóga bérletre.

(Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a tanfolyamokon fotókat is készítünk, amelyet a Béke Ligete Jógastúdió oldalain felhasználunk. Hozzájárulunk továbbá ahhoz, hogy Te magad is készíts nálunk fotókat, illetve az általunk fotózott és facebookra feltöltött képeket megoszd, azonban a céglogóink eltávolításához, a fotók megvágásához, bármilyen átalakításához, saját logóval történő ellátásához, valamint üzletszerű felhasználásához nem járulunk hozzá.)

Mi fog történni, ha jelentkezel?

 1. Mivel a csoportokat a jelentkezés sorrendjében töltjük fel, összesítés után 1-2 munkanapon belül értesítünk, hogy bekerültél-e  csoportba.
 2. Küldjük a díjbekérő számlát a tanfolyamról, amelyet kérünk, hogy 5 napon belül fizess ki a díjbekérő számla alapján! (Amennyiben az adott határidőre nem érkezik meg a részvételi díjad, a jelentkezésed  figyelmeztetés nélkül töröljük és a helyed a várakozó listán lévőknek adjuk át.)
 3. A részvételi díjad mértéke (koránkelő vagy normál ár) csak akkor érvényes, amennyiben a fizetési határidőig befizeted a részvételi díjad.  Egyéb esetben a drágább áron tudsz majd újra jelentkezni, ha még van hely.
 4. A részvételi díjad fizetheted utalással (a díjbekérő számlán található számlaszámra) vagy készpénzben is az órarendi órák előtt vagy után.
 5. A beérkezett részvételi díjról elküldjük a számlát és várunk a tanfolyamra.

 6. NAGYON FONTOS!
  A megrendelési űrlap kitöltésével és a jelentkezés gomb lenyomásával a jelentkezőt fizetési kötelezettség terheli.  A weboldalon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a távollévők közötti kereskedelmi szabályok megfelelően irányadóak.  
  A megrendelő fizetési kötelezettségének köteles határidőre eleget tenni a díjbekérő számlán szereplő feltételeknek megfelelően. Ennek elmulasztása esetén minden esetben egyszeri, megrendelések esetén alkalmankénti 5.000 Ft meghiúsulási kötbért számolunk fel, melyet a jelentkező a megrendelés gomb lenyomásával tudomásul vesz, ennek megfelelően a meghiúsulás esetén köteles megfizetni.
 7. Befizetett részvételi díjat szervezési okból nem áll módunkban visszafizetni lemondás esetén sem. 
 8.  A végszámlát a részvételi díj beérkezését követően elektronikus úton küldjük ki a számlázási adatoknál megadott címre.
Általános szerződési feltételek és adatkezelési szabályzat

Ha kérdésed van, kérlek, írj az info@jogazalaegerszeg.hu címre, és amint tudunk, de legkésőbb 1 munknapon belül válaszolunk a kérdésedre.

Vezetéknev:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Telefonszám:*
Számlázási cím:*
Gyermek jelentkezése esetén a gyermek életkora?:
Melyik órára jelentkezel?:* Spirálstabilizáció alaptanfolyam
Spirálstabilizáció középfokú tanfolyam
Spirálstabilizáció privát óra

Megjegyzés:
Elfogadom, hogy a tanfolyamon saját felelősségemre veszek részt, előtte konzultáltam orvosommal, gyógytornászommal.:* igen

Elfogadom, hogy a jelenlegi szabályok szerint védettségi igazolvánnyal vehetek részt a tanfolyamon:* igen

Adatkezelési szabályzat:* Megértettem és elfogadom az adatkezelési szabályzatot és ÁSZF-t (lsd alább)

Hírlevél feliratkozás: Elfogadom, hogy számomra a jövőben hírlevelet küldjetek.