JELENTKEZÉSI LAP

SPIRÁLSTABILIZÁCIÓ/TUDATOS TESTTARTÁS
TANFOLYAM/WORKSHOP/PRIVÁT ÓRA

 

A tanfolyamot az aktuális hatályos jogszabályok betartásával tartjuk meg. Egy esetleges bezárás esetén a tanfolyamot online folytatjuk, kérjük, ezek figyelembevételével jelentkezz!

Ha személyesen nem tudsz/akarsz részt venni a tanfolyamon, jelentkezz privát órára vagy a Tudatos Testtartás (Spirálstabilizáció) Online tanfolyamra!

A tanfolyamokon az alábbiak figyelembevételével vehetsz részt, a jelentkezéssel az alábbiakat elfogadod.

 • A tanfolyamon saját felelősségemre és saját testi-lelki egészségi állapotom ismeretében veszek részt. A spirálstabilizáció biztonságos gyakorlása érdekében bármilyen egészségügyi probléma, illetve várandósság esetén az óra kezdete előtt erről tájékoztatom az oktatót.
 • Tudomásul veszem, hogy bármilyen - fizikai vagy mentális - betegség megállapítása, a terápiás terv elkészítése, a beteg egészségi állapotának figyelemmel kísérése minden esetben arra megfelelő szakképesítéssel rendelkező orvos feladata. Orvosi képesítéssel nem rendelkező személy diagnózist nem állíthat fel, az orvos által felállított diagnózissal kapcsolatos terápiát nem módosíthatja és a beteget nem kezelheti előzetes orvosi vizsgálat nélkül. A spirálstabilizáció nem helyettesíti a konvencionális gyógyítási tevékenységet.
 • Tudomásom van arról, hogy krónikus derékfájás, gerincprobléma, mozgásszervi problémák esetén javasolt előzetesen orvos vagy gyógytornász véleményének kikérése az esetleges sérülések elkerülése érdekében.
 • Tudomásul veszem, hogy az alaptanfolyam elvégzését követően a tanultakat önállóan alkalmazhatom, de nem oktathatom.

A jelentkezés kizárólag online leadott regisztrációval és a részvételi díj befizetésével lehetséges.

Mi fog történni, ha jelentkezel?

 1. Mivel a csoportokat a jelentkezés sorrendjében töltjük fel, összesítés után értesítünk, hogy bekerültél-e  csoportba és küldjük a díjbekérő számlát a tanfolyamról, amelyet kérünk, hogy 3 napon belül fizess ki a díjbekérő számla alapján! (Amennyiben az adott határidőre nem érkezik meg a részvételi díjad, a jelentkezésed  figyelmeztetés nélkül töröljük és a helyed a várakozó listán lévőknek adjuk át.)
 2. A részvételi díjad mértéke (koránkelő vagy normál ár) csak akkor érvényes, amennyiben a fizetési határidőig befizeted a részvételi díjad.  Egyéb esetben a drágább áron tudsz majd újra jelentkezni, ha még van hely.
 3. A beérkezett részvételi díjról elküldjük a számlát és várunk a tanfolyamra.

 4. NAGYON FONTOS!
  A megrendelési űrlap kitöltésével és a jelentkezés gomb lenyomásával a jelentkezőt fizetési kötelezettség terheli.  A weboldalon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a távollévők közötti kereskedelmi szabályok megfelelően irányadóak.  
  A megrendelő fizetési kötelezettségének köteles határidőre eleget tenni a díjbekérő számlán szereplő feltételeknek megfelelően. Ennek elmulasztása esetén minden esetben egyszeri, megrendelések esetén alkalmankénti 5.000 Ft meghiúsulási kötbért számolunk fel, melyet a jelentkező a megrendelés gomb lenyomásával tudomásul vesz, ennek megfelelően a meghiúsulás esetén köteles megfizetni.
 5.  A végszámlát a részvételi díj beérkezését követően elektronikus úton küldjük ki a számlázási adatoknál megadott e-mail címre.
Általános szerződési feltételek és adatkezelési szabályzat

Ha kérdésed van, kérlek, írj az info@tudatostesttartas.hu címre, és amint tudunk, de legkésőbb 1 munknapon belül válaszolunk a kérdésedre.

Vezetéknev:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Telefonszám:*
Számlázási cím:*
Postázási cím (eszközök elküldéséhez):*
Gyermek jelentkezése esetén a gyermek életkora?:
Melyik órára jelentkezel?:* Spirálstabilizáció alaptanfolyam
Tudatos testtartás/Spirálstabilizáció privát óra

Kuponkód:
Megjegyzés:
Elfogadom, hogy a tanfolyamon saját felelősségemre veszek részt, előtte konzultáltam orvosommal, gyógytornászommal.:* igen

Adatkezelési szabályzat:* Megértettem és elfogadom az adatkezelési szabályzatot és ÁSZF-t (lsd alább)

Hírlevél feliratkozás: Elfogadom, hogy számomra a jövőben hírlevelet küldjetek.