TUDATOS TESTTARTÁS

JÓGA TÁBOR 2022. május 5-7.

A tanfolyamokon az alábbiak figyelembevételével vehetsz részt, a jelentkezésed fizetési kötelezettséggel jár és az alábbiakat elfogadod.

 • A jóga táborban a saját felelősségemre és saját testi-lelki egészségi állapotom ismeretében veszek részt. A biztonságos gyakorlás érdekében bármilyen egészségügyi probléma, illetve várandósság esetén az óra kezdete előtt erről tájékoztatom az oktatót.
 • Tudomásul veszem, hogy bármilyen - fizikai vagy mentális - betegség megállapítása, a terápiás terv elkészítése, a beteg egészségi állapotának figyelemmel kísérése minden esetben arra megfelelő szakképesítéssel rendelkező orvos feladata. Orvosi képesítéssel nem rendelkező személy diagnózist nem állíthat fel, az orvos által felállított diagnózissal kapcsolatos terápiát nem módosíthatja és a beteget nem kezelheti előzetes orvosi vizsgálat nélkül. A spirálstabilizáció nem helyettesíti a konvencionális gyógyítási tevékenységet.
 • Tudomásom van arról, hogy krónikus derékfájás, gerincprobléma, mozgásszervi problémák esetén javasolt előzetesen orvos vagy gyógytornász véleményének kikérése az esetleges sérülések elkerülése érdekében.

A részvétel kizárólag online leadott regisztrációval és a részvételi díj befizetésével lehetséges.

Mi fog történni, ha jelentkezel?

 1. Mivel a csoportokat a jelentkezés sorrendjében töltjük fel, összesítés után értesítünk, hogy bekerültél-e  csoportba.
 2. Kiküldjük a díjbekérő számlát a tábor részvételi díjának 20.000.- Ft előlegéről, amelyet kérünk, hogy 3 napon belül fizess ki a díjbekérő számla alapján! (Amennyiben az adott határidőre nem érkezik meg a részvételi díjad, a jelentkezésed  figyelmeztetés nélkül töröljük és a helyed a várakozó listán lévőknek adjuk át.).
 3. 2022. április 4. utáni visszamondás után az előleg nem jár vissza!
 4. A részvételi díjad mértéke (koránkelő vagy normál ár) csak akkor érvényes, amennyiben a fizetési határidőig befizeted a részvételi díjad.  Egyéb esetben a drágább áron tudsz majd újra jelentkezni, ha még van hely.
 5. A beérkezett részvételi díjról elküldjük a számlát és várunk a tanfolyamra.
 6. NAGYON FONTOS!
  A megrendelési űrlap kitöltésével és a jelentkezés gomb lenyomásával a jelentkezőt fizetési kötelezettség terheli.  A weboldalon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a távollévők közötti kereskedelmi szabályok megfelelően irányadóak.  
  A megrendelő fizetési kötelezettségének köteles határidőre eleget tenni a díjbekérő számlán szereplő feltételeknek megfelelően. Ennek elmulasztása esetén minden esetben egyszeri, megrendelések esetén alkalmankénti 5.000 Ft meghiúsulási kötbért számolunk fel, melyet a jelentkező a megrendelés gomb lenyomásával tudomásul vesz, ennek megfelelően a meghiúsulás esetén köteles megfizetni.
 7.  Az előlegről a végszámlát a részvételi díj beérkezését követően elektronikus úton küldjük ki a számlázási adatoknál megadott e-mail címre.
 8. A tábor részvételi díjának fennmaradó részét a helyszínen kell fizetni, készpénzben vagy OTP SZÉP kártyával.
 9. A pandémia vagy egyéb vészhelyzet miatt, ha úgy ítéljük meg, hogy a részvétel nem biztonságos, a tábor lemondásának jogát fenntartjuk, ebben az esetben az előleget visszautaljuk.
Általános szerződési feltételek és adatkezelési szabályzat

Ha kérdésed van, kérlek, írj az info@tudatostesttartas.hu címre, és amint tudunk, de legkésőbb 1 munknapon belül válaszolunk a kérdésedre. 

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Számlázási cím:*
Szeretnél-e spirálstabilizációs gyakorló órán részt venni? (csak tanfolyamot végzetteknek):*
Speciális étkezési igény (pl. gluténmentes):
Kivel szeretnél egy apartmanban szállást?:
Szeretnél-e OTP Szép kártyával fizetni a helyszínen? :* igen
nem

Megértettem, hogy az április 4. után történő lemondás esetén az előleg nem jár vissza.:*
Adatkezelési szabályzat:* Megértettem és elfogadom az adatkezelési szabályzatot és ÁSZF-t (lsd alább)

Hírlevél feliratkozás: Elfogadom, hogy számomra a jövőben hírlevelet küldjetek.