JÓGA TANFOLYAMOK
JELENTKEZÉSI LAP

2018. március

Vezetéknev:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Telefonszám:*
Számlázási cím:*
Melyik csoportba jelentkezel? Több is megjelölhető.:* Haladó jóga tanfolyam (Iyengar) 2. modul (április, május, június)
Haladó jóga tanfolyam (Iyengar) 2. modul- 1 hétvége

Adatkezelési szabályzat:* Megértettem és elfogadom az adatkezelési szabályzatot és ÁSZF-t (lsd alább)

Hírlevél feliratkozás: Elfogadom, hogy számomra a jövőben hírlevelet küldjetek.

 

Mi fog történni, ha jelentkezel?

 1. Küldünk egy automata e-mailt, amelyben meg kell erősítened, hogy te jelentkeztél a tanfolyamra. (Fontos! Ha nem találod ezt a levelünket, feltétlenül írj nekünk, mert csak a megerősített jelentkezéseket regisztráljuk.)
 2. Megerősítés után regisztráljuk a jelentkezésed és a tanfolyam árát (a jelentkezésed időpontja szerint), erről küldünk Neked is egy e-mailt.
 3. 2018. január első hetében küldjük a díjbekérő számlát a tanfolyamról, amelyet kérünk, hogy legkésőbb január 12-ig fizess be! (Amennyiben nem érkezik meg a részvételi díjad, a jelentkezésed töröljük és meghirdetjük a helyed.)
  A befizetéseket adminisztrációs okból kizárólag 2018. január 1-től tudjuk fogadni.
 4. A beérkezett részvételi díjról elküldjük a számlát és várunk a tanfolyamra.
 5. NAGYON FONTOS!
  A megrendelési űrlap kitöltésével és a jelentkezés gomb lenyomásával a jelentkezőt fizetési kötelezettség terheli.  A weboldalon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a távollévők közötti kereskedelmi szabályok megfelelően irányadóak.  
  A megrendelő fizetési kötelezettségének köteles határidőre eleget tenni a proforma számlán szereplő feltételeknek megfelelően. Ennek elmulasztása esetén minden esetben egyszeri, megrendelések esetén alkalmankénti 5.000 Ft meghiúsulási kötbért számolunk fel, melyet a jelentkező a megrendelés gomb lenyomásával tudomásul vesz, ennek megfelelően a meghiúsulás esetén köteles megfizetni.
 6. Befizetett részvételi díjat nem áll szervezési okból nem áll módunkban visszafizetni lemondás esetén sem. 
 7.  A végszámlát a részvételi díj beérkezését követően elektronikus úton küldjük ki a számlázási adatoknál megadott címre.
Általános szerződési feltételek és adatkezelési szabályzat

Ha kérdésed van, kérlek írj az info@jogazalaegerszeg.hu címre, és amint tudunk, de legkésőbb 1 munknapon belül válaszolunk a kérdésedre.