KARÁCSONY KRISTÓF KONYHÁJÁBAN
KISCSOPORTOS FŐZŐKURZUS ZALAEGERSZGEN
 
A FŐZŐKURZUS BETELT, CSAK VÁRÓLISTÁRA FOGADUNK EL JELENTKEZÉSEKET!

Időpont:
2018. december 11. kedd 17:00-20:00
Menü és helyszín: hamarosan
 
Részvételi díj (ami magában foglalja a főzőkurzus és a vacsora díját)
Koránkelő kedvezménnyel: 2018. november 18. éjfélig: 14.900.- Ft
2018. november 19-től a csoport beteltéig: 16.400.- Ft/fő
 
Steiner Kristóf másodszorra tér vissza Zalaegerszegre a Kristóf Konyhájával, hogy finomságokat, és néhány óra felhőtlen kikapcsolódást hozzon nekünk - ezúttal nem csupán kóstolóra és főzőshow-ra, hanem egy háromórás főzőkurzusra és lakomára invitálunk titeket. A Kristóf legfrissebb szakácskönyvéből asztalra álmodott menü a nemzetközi konyha karácsonyi klasszikusait szedi egy csokorba, négy mennyei fogással. Menü hamarosan!
Kristóf a helyszínen dedikálja könyveit, a vacsora után pedig kötetlen beszélgetéssel várunk, ahol vásárolhatsz is a receptgyűjteményekből.
FONTOS: ezúttal csupán 25 főt tudunk regisztrálni az eseményre, ezért ajánlott a mielőbbi jegyvásárlás - legutóbbi közös eseményünkre 60 db jegy fogyott el nagyon rövid idő alatt. 

(Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a workshopon fotókat is készítünk, amelyet az 1 perc jóga oldalain felhasználunk. Hozzájárulunk továbbá ahhoz, hogy Te magad is készíts nálunk fotókat, illetve az általunk fotózott és facebookra feltöltött képeket megoszd, azonban a céglogóink eltávolításához, a fotók megvágásához, bármilyen átalakításához, saját logóval történő ellátásához, valamint üzletszerű felhasználásához nem járulunk hozzá.)

Mi fog történni, ha jelentkezel?

  1. Küldjük a díjbekérő számlát a tanfolyamról, amelyet kérünk, hogy 3 munkanapon belül fizess ki! (Amennyiben nem érkezik meg a részvételi díjad, a jelentkezésed  figyelmeztetés nélkül töröljük és meghirdetjük a helyed.)
  2. A részvételi díjad fizetheted utalással vagy készpénzben.
  3. A beérkezett részvételi díjról elküldjük a számlát és várunk a tanfolyamra.
  4. NAGYON FONTOS!
    A megrendelési űrlap kitöltésével és a jelentkezés gomb lenyomásával a jelentkezőt fizetési kötelezettség terheli.  A weboldalon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a távollévők közötti kereskedelmi szabályok megfelelően irányadóak.  
    A megrendelő fizetési kötelezettségének köteles határidőre eleget tenni a proforma számlán szereplő feltételeknek megfelelően. Ennek elmulasztása esetén minden esetben egyszeri, megrendelések esetén alkalmankénti 5.000 Ft meghiúsulási kötbért számolunk fel, melyet a jelentkező a megrendelés gomb lenyomásával tudomásul vesz, ennek megfelelően a meghiúsulás esetén köteles megfizetni.
  5. Befizetett részvételi díjat szervezési okból nem áll módunkban visszafizetni lemondás esetén sem. 
  6.  A végszámlát a részvételi díj beérkezését követően elektronikus úton küldjük ki a számlázási adatoknál megadott címre.
Általános szerződési feltételek és adatkezelési szabályzat

Ha kérdésed van, kérlek írj az info@jogazalaegerszeg.hu címre, és amint tudunk, de legkésőbb 1 munknapon belül válaszolunk a kérdésedre.
 
 

Vezetéknev:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Számlázási cím:*
Hány darab jegyet kérsz?:* 1
2
3
4

Adatkezelési szabályzat:* Megértettem és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót és az ÁSZF-t (lsd alább)

Hírlevél feliratkozás: Elfogadom, hogy számomra a jövőben hírlevelet küldjetek.